Itziar Llobet anuncia el seu embaràs

Itziar Llobet anuncia el seu embaràs

La jugadora ho ha fet públic a través de les xarxes

La jugadora del Barça CBS Itziar Llobet ha anunciat aquest divendres el seu embaràs. L’escorta ha emès un comunicat a les xarxes socials juntament amb el seu marit i porter del Barça d’handbol, Gonzalo Pérez de Vargas, explicant la notícia.

"Molt feliços de poder explicar-vos que si tot va bé aviat serem un/a més. Amb moltes ganes d'aquesta nova etapa que no ha fet més que començar", ha escrit la jugadora.

El FC Barcelona vol expressar el seu agraïment a Itziar Llobet i se suma als bons desitjos cap a ella i cap a Gonzalo Pérez de Vargas en aquest nou procés que ara inicien.

Així mateix, el Club Bàsquet Santfeliuenc i el Barça CBS, que respectarà el vincle contractual que l’uneix amb la jugadora, vol expressar públicament l’enhorabona a la Itziar i al Gonzalo.

Llobet va arribar al Barça CBS l’estiu del 2019, provinent del Boet Mataró, quan l’equip militava a Lliga Femenina 2. Ara, afronta la maternitat després de dos ascensos, i sent una de les capitanes a la Lliga Femenina Endesa.

L’entrenador del Barça CBS, Isaac Fernández, ha transmès els seus bons desitjos a la jugadora: "Vull donar l’enhorabona a la Itziar i al Gonzalo. Estem contents de poder acompanyar-la. En l’aspecte esportiu, la Itziar ha estat una jugadora fonamental des del dia en què va arribar. Ha demostrat una gran capacitat de lideratge i ens ha transmès i enganxat a tots un nivell competitiu molt alt", ha manifestat.

"La Itziar ha tingut un paper fonamental en tot el procés que ha fet l’equip durant aquests anys. Com a entrenador, només tinc paraules d’agraïment", ha resumit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut