Olympiacos - Barça: La ratxa a l'Eurolliga s'acaba al Pireu (77-70)
Ofert per

Olympiacos - Barça: La ratxa a l'Eurolliga s'acaba al Pireu (77-70)

Els blaugrana han començat molt forts, però Olympiacos ho ha capgirat al segon quart i el Barça han acabat caient en els minuts finals, amb els grecs més encertats

El Barça no ha pogut allargar la ratxa victoriosa a l'Eurolliga guanyant al Pireu i aquesta s'ha quedat en cinc. Els blaugrana, de daurat a Atenes, han acabat caient contra un Olympiacos més afinat en els minuts finals i la classificació matemàtica pels play-off haurà d'esperar alguna jornada més.

El partit tenia el cartell de ser un dels grans enfrontaments de la competició, amb dos equips empatats a 18 victòries al capdavant de la classificació juntament amb el Reial Madrid, amb els blancs tenint un partit menys.

Encert ínfim a la primera part

Però les grans expectatives no han anat acompanyades d’un gran encert, ni per una banda ni per l’altra. No obstant això, els dos primers quarts han tingut dinàmiques i resultats oposats. En el primer, el Barça ha començat amb un 2-9 que ha sabut rendibilitzar, en bona part, per la inspiració anotadora de Mirotic i els regals en forma d’assistències de Nico Laprovittola, que han acabat derivant en el 11-20 que reflectia el final del primer període.

Tot s’ha invertit en el segon, amb un Barça negat des del perímetre (0/6) i també des de la línia dels tirs lliures (1/4). Uns números insostenibles que han provocat que l’Olympiacos, amb un parcial d’11-0 al principi del quart i un triple sobre la botzina de McKissic marxés al descans guanyant (29-27).

Rauxa blaugrana per mantenir les opcions de victòria

Després de passar per vestidors, els canells han començat a escalfar-se una mica i Laprovittola ha clavat dos triples en les dues primeres cistelles dels blaugrana, i també s’hi ha sumat Kalinic amb un triple i dos tirs lliures. Tot i la millora en el triple, els percentatges seguien sent baixos, el que ajudava a mantenir la igualtat al final del quart (50-45) i amb 10 minuts per jugar-se.

El Barça ha resistit a dos intents dels grecs de marxar en el marcador, posant-se vuit punts per sobre. Primer, dos triples de Laprovittola i Higgins i després quatre tirs lliures de Mirotic aferraven els culers al partit, que tot i l'encert exterior, també amb Kalinic, no aconseguien en cap moment empatar el partit.

Tocarà aixecar-se contra el Fenerbahce

No només això, sinó que un triple molt llunyà de l'exblaugrana Vezenkov posava un 70-63 a dos minuts exactes pel final i amb Jasikevicius demanant temps mort per buscar solucions d'urgència. Però no han acabat arribant.

Finalment, Olympiacos ha estat capaç de tenir l'encert que els ha mancat als blaugrana i ha tancat el partit amb un 77-70 final. Sense temps per a lamentacions, el Barça buscarà aixecar-se en una pista també molt complicada com la del Fenerbahce (divendres a les 18:45h).

 

Fitxa del partit

Olympiacos: 77

Barça: 70

Olympiacos: Thomas Walkup (6), Isaiah Canaan (0), Sasha Vezenkov (13), Kostas Papanikolaou (8), Moustapha Fall (5) - cinc inicial - Giannoulis Larentzakis (14), Kostas Sloukas (3), Alec Peters (6) i Tarik Black (6), Shaquielle McKissic (16).

Barça: Tomas Satoransky (1), Nico Laprovittola (15), Nikola Kalinic (8), Nikola Mirotic (19), Sertac Sanli (13) - cinc inicial - Oscar Da Silva (0), Jan Vesely (2), Álex Abrines (0), Cory Higgins (10) i Rokas Jokubaitis (2).

Parcials: 11-20, 29-27 // 50-45, 77-70.

Àrbitres: Ilija Belosevic, Mehdi Difallah i Saso Petek.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut