Derrota del CBS Barça (70-63) als últims minuts

L'equip blaugrana no va poder sumar una nova victòria a la pista de l'Spar Gran Canaria

El Barça CBS va caure a la pista de l'Spar Gran Canaria per 70-63, en un partit marcat per la igualtat. A l'inici de l'últim parcial, el resultat era d'empat a 47, però els minuts finals van decantar el matx a favor de les locals. Tot i la derrota, el Barça es manté sisè a la classificació, encara en posicions de play-off.

El partit va estar ple d'alternances al marcador des de l'inici. Un primer parcial de 8 a 0 per les locals obria les primeres diferències al marcador, però un gran tiple de Júlia Rueda posava al Barça 10 punts per sobre, màxim avantatge del partit.

Les locals van dominar el segon quart, gràcies a l'encert de Holesinka (21 punts) i Koné (19 punts). Tot i que el Barça no perdia la cara del partit en cap moment, el Gran Canaria va poder remuntar el resultat advers i marxar al descans quatre punts per sobre, 31 a 27.

Tot per decidir

Una bona reacció del conjunt dirigit per Isaac Fernández va donar ales a l'equip, que gràcies a una cistella de Rakovic es posava sis punts per davant a mitjans del tercer quart. Una diferència que van anar escurçant les locals fins arribar a l'empat a 47 per tancar el tercer quart.

L'últim parcial seria decisiu per conèixer el desenllaç del partit. El Barça va donar el primer cop sobre la taula, 56 a 61 quan faltaven quatre minuts pel final. Però una defensa local molt agressiva, unit a la potència en atac de Koné, van fer impossible la victòria blaugrana. Al final, i amb un parcial de 14-2 als últims minuts, derrota del Barça per 70 a 63.

Zona de play-off

Tot i la derrota, el Barça segueix entre els vuits primers classificats de la Lliga Endesa. Quan només queden sis jornades perquè acabi la fase regular, les blaugranes tenen un balanç de 12 victòries, una més que el novè classificat. El pròxim partit del Barça CBS serà dissabte vinent, davant el Perfumerías Avenida, al Juan Carlos Navarro.