El Júnior guanya l’ANGT de Zadar i treu bitllet per Kaunas

El Júnior guanya l’ANGT de Zadar i treu bitllet per Kaunas

Els nois de Grimau i Sada competiran a la fase final dels Next Generation Tournaments

El Júnior s’ha proclamat campió de l’Adidas Next Generation Tournament (ANGT) de Zadar aquest diumenge, després de vèncer el Casademont Zaragoza (54-81) a la final. Aquesta fita porta aparellat un gran premi: l’equip dirigit per Roger Grimau i Víctor Sada serà a la fase final dels ANGT, que es disputarà a Kaunas en paral·lel a la Final Four absoluta.

El Barça ha començat a decantar la final al tercer quart. Després d’una primera part molt igualada (28-34 al descans), els blaugranes han apujat una marxa a la represa i gràcies a una bona ratxa d’encert des de la línia de tres punts i al domini del rebot han obert escletxa.

Així, el Júnior barcelonista ha començat l’últim període amb una renda d’onze punts (40-51). I el millor encara estava per arribar. El Barça ha deixat sense idees d’atac al Casademont Zaragoza i no ha parat d’anotar tant des de la línia de tres punts, com en penetració i en contraatac. Els nois de Grimau no han baixat la intensitat fins a sentir la botzina final (54-81).

Jakucionis i Sarr, jugadors més destacats

La participació del Júnior a l’ANGT de Zadar ha deixat també el nomenament del tirador Kasparas Jakucionis com a MVP del campionat, acompanyat del base Dame Sarr en el cinc ideal del torneig.

FqeXKYRXoAMa0F5

El Barça, que a la fase de grups s’havia desfet del KK Zadar, el Next Generation Team Zadar i el Helsinki Basketball Academy, ha reservat plaça a la fase final dels ANGT, que es disputarà a Kaunas en paral·lel a la Final Four absoluta.

Els blaugranes són el tercer equip classificat per a la cita a Lituània, després del Reial Madrid i Joventut de Badalona, guanyadors també dels seus respectius tornejos classificatoris.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut