Casademont Zaragoza - Barça: Intent de remuntada frustrat (85-83)
Ofert per

Els blaugranes han caigut després de 10 victòries consecutives a la Lliga Endesa

Quarta derrota del Barça a la Lliga Endesa. Els blaugranes han caigut davant el Casademont Zaragoza per 85-83, en un partit amb dues parts molt oposades i una primera meitat nefasta que ha estat una muntanya impossible d'escalar en el segon temps

Els blaugranes han estat sempre per sota en el marcador i s’han quedat a prop de remuntar un desavantatge de 23 punts, peròmb aquesta derrota, s’acaba la ratxa de 10 victòries consecutives de Lliga.

Mala primera meitat

Primer quart marcat pels problemes tècnics en el rellotge de possessió del Pavelló Príncipe Felipe, que ha fet que el partit es detingués gairebé una hora, quan només s’havien jugat cinc minuts del primer quart amb el Barça dos punts per sota, 6-4.

Finalment s'ha aconseguit reprendre el partit, tot i que sense botzina de final de possessió. I ho ha fet amb un Saragossa que ha sortit més endollat, arribant a posar-se a nou punts del Barça (19-10, min. 9), i amb un gran Aday Mara, que ha anotat set dels 19 punts del primer període pels aragonesos.

Al segon quart semblava que el Barça s’acostava en el marcador després d’un triple inicial de Kalinic, però el Casademont Zaragoza ha augmentat molt més el seu avantatge. I després de dos triples consecutius i dues faltes antiesportives dels blaugranes, els aragonesos han arribat a posar-se a 22 punts dels culers. Els de Saras Jasikevicius havien estat molt erràtics en atac, sobretot des de la línia de tres, on només havien anotat 2 de 17 triples intentats. El partit anava a la mitja part amb el Barça 22 punt per sota, 46-24.

La remuntada no arriba

A la represa els blaugranes han millorat en l’apartat ofensiu, ja que han començat a encadenar triples, però els aragonesos no han aturat en atac i han mantingut el pols blaugrana. El Barça ha aconseguit un 6/7 en triples en el tercer quart després d’un mal percentatge a la primera part, però cada vegada que els culers intentaven reaccionar, s’emportaven un cop molt dur.

En els últims minuts del quart els blaugranes s’han arribat a posar a 13 punts, gràcies a un bon Laprovittola que ha aguantat l’equip a la segona part.

A l’últim quart, els culers han sortit més forts que els locals i han continuat retallant la distància en el marcador. Quan faltaven quatre minuts el Barça estava a nou per primera vegada des del segon quart. Però finalment, els de Jasikevicius no han aconseguit remuntar el partit i han acabat perdent de només dos punts, 85-83.