Victòria del Barça CBS a la pista del cuer (65-83)

El Barça guanya al Clarinos Tenerife tot i patir en els primers quarts

El Barça CBS es va imposar per 65 a 83 al Clarinos Tenerife, en un partit que no es va decidir fins a l'últim parcial. Rakovic, amb 17 punts, i Marta Canella (25 de valoració i MVP del partit) van ser claus per aconseguir la victòria en la pista del cuer de la Lliga Endesa.

El partit va començar molt igualat, amb Aisha Sheppard, del Tenerife, marcant diferències sobre el parquet. Gràcies al seu encert, les locals es posaven fins a 10 punts per sobre a l'inici del segon quart. Però poc a poc, les d'Isaac Fernández van anar retallant diferències en el marcador. Les bones accions defensives, sumades a l'encert de cara a cistella, posaven el 35 a 37 al descans.

Segona part de domini blaugrana

A la sortida dels vestuaris, el partit va donar un autèntic gir de guió. Amb un parcial de 0-8 a les acaballes del tercer quart, el Barça assolia el seu màxim avantatge al marcador. Set punts de diferència per afrontar l'últim quart amb certa tranquil·litat.

Durant els últims deu minuts, no només van mantenir les distàncies, sinó que les van ampliar. Un altre bon parcial de les blaugranes, aquest cop d'1 a 16, deixava sentenciat el partit. Bona actuació conjunta de l'equip dirigit per Isaac Fernández, que sumava d'aquesta manera la dotzena victòria de la temporada per mantenir-se a la sisena posició de la taula.

Debut d'Ari Pujol

La nova incorporació del Barça CBS, Ari Pujol, no va trigar a tenir minuts de qualitat. Nou punts i quatre rebots per la jugadora de Mataró, que va ser decisiva en la victòria tot i disputar el seu primer partit amb la samarreta del Barça CBS.