Ariadna Pujol, nova jugadora del Barça CBS

Ariadna Pujol, nova jugadora del Barça CBS

L’exterior mataronina vestirà de blaugrana fins al final de la temporada

El Barça CBS i Ariadna Pujol han arribat a un acord per a la incorporació de l’exterior mataronina fins al final de la present temporada. Pujol, de 27 anys, arriba procedent del Cadí La Seu, on ha jugat cinc temporades i mitja a Lliga Femenina Endesa i ha disputat 172 partits en competició oficial.

Pujol, que amb el seu 1,85m pot jugar de dos i de tres, ha participat aquesta temporada en 22 partits de Lliga i 10 d’Eurocup amb el Cadí La Seu. Ara ja s’entrena a les ordres d’Isaac Fernández.

Pujol: "M’omple d’orgull ser aquí"

La nova jugadora del Barça CBS ha explicat que vestir de blaugrana és una  "sensació molt gratificant": "Des de petita he vist al Barça. Jo soc de Mataró i soc culer. M’omple d’orgull ser aquí".

Pujol ha destacat que els objectius són "anar dia a dia" creixent amb l’equip, per sumar tant a la Lliga com a la propera participació a la Copa de la Reina.

"Crec que puc aportar molta experiència, perquè ja porto molts anys en aquesta Lliga, i també dinamisme i velocitat en el joc, també sense pilota. Crec que puc ser un bon complement per elles", ha explicat.

Núria Martínez: "El seu fitxatge ens aportarà un punt extra en aquest tram final"

La directora esportiva del Barça CBS, Núria Martínez, ha destacat l’energia de Pujol i la verticalitat que pot aportar a l’hora d’atacar la cistella. "El seu fitxatge ens aportarà un punt extra en aquest tram final", ha subratllat.

"L’Ariadna Pujol ja té molta experiència en aquesta lliga i és una jugadora molt bona a camp obert. Ens donarà energia, verticalitat i una alternativa diferent en la rotació de perímetre. Sumem una bona arma per encarar la recta final", ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut