La festa al Palau acaba amb derrota davant les líders

El Barça CBS cau 61-78 davant el Valencia Basket, líder de la Lliga Endesa

El partit de diumenge tenia tots els ingredients per ser un matx inoblidable: un Palau encès, un rival d'alçada i un Barça en ratxa. Però la igualtat només va durar cinc minuts. El Valencia Basket va imposar la seva superioritat, i no va donar cap opció al Barça CBS. El resultat final, 61 - 78, no va apagar la màgia d'un diumenge històric per al bàsquet femení.

El primer quart va ser el més igualat de tot el partit. Si bé Lauren Cox, per part de les valencianes, intentava posar la difèrencia al marcador, tant Anna Cruz com Ainhoa López mantenien al Barça CBS amb opcions al partit. Però l'extensa rotació del Valencia, unit a la falta d'encert de les blaugranes a cistella, eren els al·licients per anar obrint forat al marcador.

Ángela Salvadores acaba amb el somni blaugrana

Salvadores va ser un autèntic malson pel conjunt d'Isaac Fernández. La jove base asturiana va acabar el partit amb 21 punts, però les seves assistències a les pivots valencianes van ser claus per trencar el partit. Un avantatge de 18 punts al descans amb una cistella de Queralt Casas deixava entreveure que la victòria era pràcticament impossible.

Ho va lluitar el Barça, gràcies a una gran segona meitat de Marta Canella i a l'ambient ensordidor del Palau Blaugrana. Un parcial de 6 a 0 per les locals feia creure en la remuntada. Però Rakovic va fallar un triple que hagués escurçat les diferències, i el conjunt "taronja" no va deixar que lles blaugranes s'aproximessin més al marcador. Finalment, victòria del Valencia per 61 a 78, en un partit que va servir per tornar a veure bàsquet femeni al Palau Blaugrana

Minuts per Navarro i Bermejo

Els últims minuts del partit van servir perquè Lucia Navarro i Deva Bermejo sortissin a la pista del Palau Blaugrana. Les joves jugadores del Barça van poder sumar minuts de qualitat davant el líder de la Lliga Endesa, i sota l'escalf dels 4.550 espectadors que omplien el Palau.