Torna el bàsquet femení al Palau Blaugrana

Torna el bàsquet femení al Palau Blaugrana

El Barça CBS s’enfronta aquest dissabte al líder de la Lliga Endesa, el Valencia Basket, al Palau

El Barça CBS juga aquest diumenge a les 12:00h (Esport3 i Barça TV) davant el València Basket, primer classificat de la Lliga Femenina Endesa, al Palau Blaugrana. Un escenari de luxe per rebre un rival d’alçada.

Un Barça endollat

El Barça arriba al partit després de firmar una gran victòria en una de les pistes més complicades de la temporada, la de l’IDK Gipuzcoa. Un triomf que serveix a les d’Isaac Fernández per recuperar les bones sensacions i seguir entre les primeres posicions de la taula. 

L’entrenador blaugrana valora positivament el paper de les seves jugadores a l’últim partit, que suposa un canvi de dinàmica. “Havíem recuperat una mica l’essència, i hem tornat a trobar les bones sensacions”. 

Les líders de la lliga

Per la seva part, el Valencia va aconseguir el lideratge de la lliga gràcies a una victòria davant l'Uni Girona en l’última jornada. Un rival en forma, però amb cert problemes als seus desplaçaments: tres de les quatre derrotes de les valencianes a la competició han estat com a visitants. 

En aquest sentit, Isaac Fernández coneix la importància de jugar al Palau Blaugrana, amb el suport dels aficionats locals: "És un partit molt difícil, però esperem que l’escenari ens empenyi. L’objectiu és intentar cometre els menys errors possibles i ser el màxim de competitius”. 

Just abans del partit, es retrà homenatge a les jugadores de l’UB Barcelona, campiones de lliga al 2003. Deu integrants d'aquell equip, així com l’entrenadora Carme Lluveras, estaran signant autògrafs des de les 11h a la Sala París.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut