Inici de segona volta amb victòria

Inici de segona volta amb victòria

El Barça CBS pot amb el Gernika (64-61)

El Barça CBS va començar la segona volta de la Lliga Femenina Endesa amb un important triomf davant el Lointek Gernika (64-61). Les blaugranes van tallar així, en el dia de retorn de la pivot Ruth Hamblin-Davis, una ratxa de quatre derrotes consecutives i segueixen instal·lades en la part noble de la classificació.

El duel davant el Gernika, que duia una victòria més que el conjunt barcelonista, va seguir un guió ja molt familiar al Palau Juan Carlos Navarro. Des de l'inici del partit es van succeir les alternances al marcador per ambdós equips, però amb rendes molt curtes que prometien un final d'infart.

I així va ser. A falta d'un minut i 37 segons per al final del partit, Marta Canella va aconseguir un triple impossible sobre la botzina de possessió per posar el 58-56 al marcador. Després d'un intercanvi de cistelles, un triple d'Ygueravide va posar el 60-61 amb 21 segons per jugar.

En el que es presumia com un últim atac, Anderson va aconseguir un rebot ofensiu vital i va rebre una falta en el tir posterior. L'americana no va fallar des de la línia, i va deixar el partit en 62-61 amb 4 segons al rellotge. El Lointek Gernika va cometre passes en posar la pilota de nou en joc, i Hamblin-Davis encara va tenir temps de fer el 64-61 definitiu també des de la línia de tirs lliures.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut