Els jugadors del Barça visiten el Consell de Joves de Sant Joan de Déu

Els jugadors del Barça visiten el Consell de Joves de Sant Joan de Déu

Cinc integrants del bàsquet blaugrana es reuneixen amb el grup de pacients

Els jugadors del primer equip Sergi Martínez i Oscar da Silva, i les jugadores del Barça CBS Marta Canella, Anna Cruz i Kristina Rakovic han visitat aquest dimarts el Consell de Joves de l’Hospital Sant Joan de Déu, un grup d’adolescents que es reuneix periòdicament per parlar de possibles millores en la seva experiència com a pacients.

La visita nadalenca, que ha consistit en una trobada de més d’una hora entre els membres del consell i els esportistes, ha servit com un intercanvi d’experiències. Els jugadors i jugadores han compartit les seves històries vitals tant dintre com a fora de la pista, i els joves del consell han explicat els seus processos com a malalts crònics i com els han afrontat al llarg dels anys.

El Consell de Joves de l’Hospital Sant Joan de Déu és un grup d’adolescents que es tracta des de fa anys de les seves malalties en aquest centre i que es reuneix periòdicament per compartir el seu punt de vista sobre el funcionament de la instal·lació i per donar veu als pacients ingressats o que visiten el centre amb freqüència.

Al final del diàleg, Martínez, Da Silva, Canella, Cruz i Rakovic han entregat obsequis de la Fundació Barça als joves i han compartit confidències i somriures. A més, les jugadores del Barça CBS han convidat als membres del grup i a les seves famílies al seu partit d’aquest dijous 22 de desembre, contra el Casademont Zaragoza, al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut