La Penya, primer escull a la Supercopa Endesa

La Penya, primer escull a la Supercopa Endesa

Barça i Joventut disputen la segona semifinal (dissabte, 21.30h)

El Barça ja ha aterrat a Sevilla per a la disputa de la Supercopa Endesa. Els blaugranes s’enfrontaran aquest dissabte (21.30h, #Vamos) al Joventut de Badalona en la segona semifinal d’una competició que es jugarà íntegrament al Palacio Municipal de Deportes San Pablo. El Coosur Real Betis i el Reial Madrid protagonitzaran l’altra semifinal.

Els homes de Sarunas Jasikevicius buscaran seguir a Sevilla amb la bona línia mostrada a la Lliga Catalana, títol que van aixecar aquest dimecres doblegant precisament La Penya a la final. Si bé les sensacions dels primers partits de temporada han estat bones, l’equip ha de seguir creixent amb els nous fitxatges per guanyar el primer títol de la temporada ACB.

El tècnic blaugrana té disponible a tota la plantilla a excepció de Nikola Mirotic.

Cory Higgins ha reafirmat a la prèvia les bones sensacions de l’equip: “Aquests dies la nostra química va millorant amb els fitxatges. Ens sentim bé abans del partit i de disputar un altre títol”, ha manifestat.

El Barça tindrà davant a un Joventut de Badalona que torna a la Supercopa Endesa després de 14 anys d’absència. Els noms més destacats dels verd-i-negres, que no poden comptar amb William Howard per lesió, són els dels exblaugranes Ante Tomic i Pau Ribas, a més del nou fitxatge Kyle Guy. Cal no oblidar altres homes com Simon Birgander o Andrés Feliz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut