Alex Terés i Alfons Alzamora, responsables del bàsquet formatiu

Alex Terés i Alfons Alzamora, responsables del bàsquet formatiu

Terés serà el secretari tècnic i Alzamora el coordinador

El bàsquet formatiu del Barça tindrà, a partir d’aquest curs 2022/23, nous responsables. Alex Terés serà el secretari tècnic de la base i l’exjugador Alfons Alzamora en serà el coordinador. El Club vol agrair a Sergi Alonso, fins ara responsable, la seva dedicació durant l'etapa al bàsquet formatiu blaugrana.

Terés formava part de l’estructura del Club com a responsable dels programes de desenvolupament de jugadors i entrenadors i ara passa a ser el màxim responsable del bàsquet formatiu. 

Al seu costat hi tindrà Alfons Alzamora, format a les categories inferiors del Barça i que va ser jugador blaugrana fins al 2003 –també va disputar la temporada 2012/13 al Barça B-, i que torna al Club per formar tàndem amb Terés.

Els equips i els entrenadors

El Barça Atlètic i el Júnior A estaran liderats per Roger Grimau com a entrenador responsable, a més de Victor Sada, Carlos Marín, Edu Perea i Xavi Beltran com a entrenadors assistents. 

El Club ha decidit crear un segon equip Júnior, el B, el qual formarà un grup de treball amb el Cadet A i el Cadet B. Aquest grup tindrà com a entrenador responsable Álvaro Salinas i estarà acompanyat dels també tècnics Àlex Rodríguez, Guillem Abelló, Manel Muñiz i Anna Matas

Finalment l’Infantil A el dirigirà Oriol Barrera, l’Infantil B serà entrenat per Eduard Perea i el Mini serà guiat per Aleix Concernau. Tots ells formaran equip de treball amb Adrià Cantón, David Molins, Roger Aznar i Arnau Calsapeu.

D’altra banda, i com venia sent fins ara, Roberto Dueñas seguirà com a coordinador de la Barça Escola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut