La final de la Lliga Endesa es trasllada a Madrid

La final de la Lliga Endesa es trasllada a Madrid

Els de Saras, a pel segon triomf de la final de la Lliga Endesa (divendres, 21h)

El Barça visita aquest divendres, a les 21h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en el que serà el 3r partit de la final de la Lliga Endesa. Els de Saras, que disputaran també al WiZink Center el quart partit (diumenge, 18h), busquen un triomf a Madrid que els apropi al títol de Lliga Endesa. 

El rival

Ha demostrat el seu potencial en els dos primers partits. En el primer de la sèrie va ser superior i en el segon va poder vèncer en l’última jugada del partit. Chus Mateo, que es troba substituint Pablo Laso, té en Yabusele, Hanga, Tavares, Deck o Causeur els seus jugadors més incisius en aquesta final. Tampoc cal oblidar homes com Llull, Rudy, Poirier, Abalde, Taylor o Nuñez, entre d’altres.

El Barça

Marxa a Madrid amb un 1-1 a la sèrie i amb tot per decidir. Els de Saras van poder aconseguir el primer triomf de la final gràcies a la seva entrega i també a l’afició, que va ser cabdal durant tot el partit. El Palau va estar immens i l’equip va respondre l’empenta de l’afició. Els partits al WiZink Center seran molt durs, intensos, i el Barça ha d’estar preparat per jugar un gran partit en un ambient que de ben segur serà hostil.

El final de partit

Josep Cubells, directiu responsable del bàsquet blaugrana, ha volgut valorar diferents episodis que van ocórrer quan va acabar el segon partit tant a la pista com als vestidors: “Estem segurs que es prendran mesures per evitar intimidacions com les d'ahir”, ha explicat el màxim responsable del bàsquet blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut