Saragossa, l’última parada abans del Playoff europeu

Saragossa, l’última parada abans del Playoff europeu

Els de Saras volen tornar a vèncer després de la derrota contra Unicaja (dissabte, 20:45h)

El Barça visita aquest dissabte, a les 20:45h i en directe per Movistar+, el Casademont Saragossa en la que serà la 29a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que van caure en l’última jornada contra l’Unicaja al Palau, busquen un triomf per tornar al camí de la victòria abans d’afrontar els Playoffs de l’Eurolliga contra el Bayern de Munic, que comencen el pròxim dimarts. 

El rival

Ha canviat d’entrenador en les últimes setmanes (Sakota per Ponsarnau) i ha incorporat nous jugadors com Kilpatrick, Mekowulu o Frankie Ferrari. L’equip aragonès es troba immers en la lluita per la salvació amb un balanç de 9 triomfs i 19 derrotes. En l’últim partit de Lliga va vèncer per 80-73 l’Obradoiro i va tallar una ratxa negativa de derrotes. Cal destacar que 7 dels 9 triomfs del Saragossa aquesta temporada els ha aconseguit al seu pavelló.

El Barça

Els de Saras afronten una nova jornada de Lliga Endesa amb el repte de tornar a guanyar. Els de Saras volen seguir mantenint la renda sobre el segon classificat i, a més, buscar un triomf que els doni confiança per encarar de la millor manera els dos primers partits de Playoff contra el Bayern al Palau (dimarts 19 i dijous 21). L’única baixa és la ja coneguda de Cory Higgins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut