Un Maccabi en ratxa per tancar la Lliga Regular

Un Maccabi en ratxa per tancar la Lliga Regular

Els blaugranes reben un rival que es juga poder acabar cinquè (dijous, 20h)

El Barça rep aquest dijous, a les 20h i en directe per Movistar+ i DAZN, el Maccabi Playtika Tel Aviv en la que serà la 34a jornada de la Lliga Regular, l’última d’aquesta primera fase de la competició europea. Els blaugranes, que tenen els deures fets i saben que són primers classificats, esperen rival en la 8a posició i s’enfronten a un Maccabi que pot acabar en la 5a posició de la taula.

El rival

Ha fet un tram final de curs realment bo, aconseguint 5 victòries en els últims 6 partits. L’equip que entrena Avi Even, que va substituir fa unes setmanes Sfairopoulous, té en Wilbekin el seu màxim anotador amb 15.2 punts per partit seguit de ben a prop del també exterior Nunnally (13,1 punts) i del pivot Zizic (13,1 punts i 5,3 rebots). A més, també poden fer mal homes com l’exblaugrana Jalen Reynolds (9 punts i 5 rebots), Evans, Williams, Di Bartolomeo o Caloiaro, entre d’altres.

El Barça

Afronta el partit amb tranquil·litat, però amb la responsabilitat de vèncer al Palau davant la  seva afició. Jokubaitis, després de la lesió a l’espatlla patida en el partit contra l’Alba de Berlín, s’ha entrenat aquest dimecres amb els seus companys i podria tornar a les pistes si té bones sensacions. Segueixen de baixa Brandon Davies, Pierre Oriola i Cory Higgins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut