Arriba el tercer Clàssic de la temporada

Arriba el tercer Clàssic de la temporada

La gran novetat és la tornada de Mirotic després de superar la Covid-19

El Barça visita aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en un partit que correspon a la jornada 16 de la Lliga Endesa i que es va ajornar a causa dels casos de Covid-19 que van afectar el Barça. Aquest serà el tercer clàssic de la temporada i de moment el balanç és d’un triomf per cada equip.

El rival

Compta amb una plantilla llarga i amb molta qualitat. Té un balanç de 16 triomfs i tan sols una derrota a la Lliga Endesa i ha incorporat recentment Gabriel Deck, que va torna al conjunt blanc després de la seva marxa a la NBA. El conjunt que entrena Pablo Laso té en els pivots Edy Tavares (9,8 punts, 7 rebots) i Vincent Poirier (10,4 punts i 6,4 rebots) els seus jugadors més incisius. 

L’aler pivot Yabusele (11,4 punts), Williams-Goss (8.3), els exblaugranes Heurtel i Hanga (8,1 i 7,7), Llull, Abalde, Rudy, Causeur, Randolph o Thompkins, entre d’altres, també poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Recupera per al partit a Nikola Mirotic després d’una setmana fora de les pistes a causa de la Covid-19. El ‘33’ del Barça ha donat negatiu a l’última prova PCR i estarà disponible per a Sarunas Jasikevicius, que no podrà comptar amb Oriola i Abrines.

Els catalans busquen a Madrid un triomf per seguir lluitant per la primera posició al final de la Lliga Regular i també per tornar al camí de la victòria després de la derrota a la pista de l’Unics Kazan en partit d’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut