El Barça s'estrena a Europa davant l'Alba de Berlín

El Barça s'estrena a Europa davant l'Alba de Berlín

El Barça arrencarà l'Eurolliga aquest divendres, a les 21.00 hores i en directe per DAZN i Movistar +, amb la visita de l'Alba de Berlín

El Barça s'estrenarà a l'Eurolliga aquest divendres, a les 21.00 hores i en directe per DAZN i Movistar +, amb la visita de l'Alba de Berlín al Palau Blaugrana. El conjunt alemany, fora dels play-off la temporada passada, afronta el nou curs europeu amb Israel González a la banqueta després que Aíto García Reneses decidís agafar-se un any sabàtic.

EL RIVAL

El màxim anotador dels berlinesos la passada campanya a l'Eurolliga va ser l'exblaugrana Marcus Eriksson, que va fer de promig 12,4 punts per partit amb un 44,3% d'encert en triples. A més, l'Alba compta amb altres amenaces exteriors com Maodo Lo (9,5 punts per partit) i amb el versàtil ala pivot Luke Sikma (9,1 punts, 3,8 assistències i 5,7 rebots).

L'entrenador de Barça, Sarunas Jasikevicius, ha explicat en la prèvia de el partit que "la filosofia de l'Alba segueix igual" malgrat la marxa d'Aíto, ja que és un equip que "està jugant un bàsquet molt ràpid i molt atractiu".

EL BARÇA

Els blaugranes arriben a el debut europeu amb l'única baixa d'Álex Abrines i amb la confiança d'un inici sòlid a la Lliga Endesa (3 victòries en 3 partits). A més, Nikola Mirotic va ser nomenat aquesta setmana MVP de setembre a la competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut