Primera oportunitat per aconseguir la Lliga

Els de Saras busquen un triomf que suposaria la 19a Lliga de la secció

El Barça rep aquest dimarts, a les 22h i en directe per #Vamos, el Reial Madrid en el segon partit de la final de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que van vèncer per 75-89 en el primer partit i van recuperar el factor pista, poden aconseguir la Lliga Endesa set anys després de l’últim títol, que va ser el 2014. Per poder aixecar la Lliga davant dels culers els de Saras hauran de fer un partit perfecte.

El rival

Necessita la victòria per forçar el tercer partit, que es disputaria al WiZink Center, per seguir amb opcions de guanyar la Lliga. En el primer matx els de Pablo Laso van ser superiors durant la primera meitat, però el Barça va saber capgirar el marcador fins a la victòria final. Els blancs, que van agafar més de 20 rebots en atac, van tenir en Edy Tavares (16 punts i 11 rebots) el seu millor jugador. Tampoc cal oblidar l’aportació de Rudy, Llull, Garuba, Taylor, Poirier, Causeur, Abalde, Tyus, Alocén o Vukcevic, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Sarunas Jasikevicius té disponibles tots els jugadors de la primera plantilla per al segon partit de la final. Els catalans són conscients de la gran oportunitat que tenen i saben que hauran de completar 40 minuts de primer nivell per endur-se la victòria i el títol.

En cas de victòria el Barça aconseguiria la 19a Lliga de la secció i completaria  una temporada d’excel·lent amb un doblet.