Arriben els quarts de final de la Lliga Endesa contra el Joventut

Arriben els quarts de final de la Lliga Endesa contra el Joventut

Els de Saras, 48 hores després de jugar la final de l’Eurolliga, disputen els quarts del Playoff contra la Penya (22h)

El Barça rep aquest dimarts, a les 22h i en directe per Movistar+, el Club Joventut de Badalona en el que serà el primer partit del Playoff de quarts de final de la Lliga Endesa. Els blaugranes, sense temps per descansar després d’haver disputat la final de l’Eurolliga, són conscients que hauran de canviar el xip per afrontar amb garanties l’eliminatòria contra la Penya.

El rival

Compta amb un equip de gran nivell, que combina l’experiència dels exblaugranes Ribas, Tomic o Bassas, amb l’atreviment i joventut de López-Arostegui, Dimitrijevic, Parra o Birgander. Tampoc cal oblidar homes com Ventura, millor triplista de la Lliga Regular, Brodziansky, Dawson o Morgan, entre d’altres. Els homes que entrena Carles Duran van finalitzar la Lliga Regular en la setena posició amb un balanç de 20 triomfs i 16 derrotes.

El Barça

L’equip, que encara està paint la derrota a la final de l’Eurolliga, torna a competir 48 hores després de disputar el partit més important dels últims 10 anys. Els de Saras, però, han de netejar la ment per començar amb bon peu un Playoff de quarts de final que no admet cap errada, ja que és al millor de tres partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut