Barça-Zenit: A la Final Four de Colònia! (79-53)
Ofert per

Els de Saras Jaskevicius completen un gran partit col·lectiu i disputaran la fase final de l’Eurolliga set anys després

Classificats per la Final Four de Colònia! El Barça s’ha imposat en el cinquè i darrer partit de la sèrie al Zenit (79-53). Els de Saras Jasikevicius han desplegat una bona intensitat defensiva a la primera meitat que els ha permès imposar el seu atac i generar bones ocasions ofensives. A la segona part els blaugranes no han reduït la intensitat i han tancat el triomf amb un resultat clar. Higgins, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Fluïdesa ofensiva

El Barça ha completat un bon inici de partit. Els de Saras Jasikevicius han dominat el primer quart amb una intensitat que ha permès als culers córrer al contracop i anotar amb fluïdesa. La defensa culer també ha estat clau i ha bloquejat en gran part l’atac del Zenit. L’avantatge del Barça ha anat augmentant fins als nou punts al final dels primers 10 minuts (23-14).

Solidesa defensiva

Els blaugranes no han reduït la intensitat defensiva en el segon quart i això ha posat les bases a uns bons minuts. Una esmaixada i un triple de Bolmaro han suposat un cop d’autoritat (28-16, min 13). Un major ritme blaugrana ha permès als culers mantenir aquest avantatge fins al descans (43-40).

Sense concessions

El Barça no ha rebaixat la intensitat en cap moment i, tot i firmar uns minuts amb menys encert, ha sabut sobreposar-se i amb una gran defensa i amb clares opcions ofensives s'han situat per primera vegada amb 20 punts d'avantatge (54-34, min 28). Els blaugrana han mantingut el mateix ritme i sense permetre que els visitants poguessin entrar en el partit, tot al contrari. I és que l'avantatge culer s'ha acabat situant fins als 26 punts (79-53). Una victòria que dona al Barça un bitllet per a la Final Four de Colònia!

A la Final Four 7 anys després

Amb aquest triomf els de Saras Jasikevicius es classifiquen per a la Final Four 7 anys després. Un bitllet més que merescut després de completar una gran fase regular en la qual els culers van acabar en primera posició. Així doncs, el 28 de maig Colònia espera al Barça, que disputarà una de les semifinals contra el l’AX Armani Exhange Milan. L’altra semifinal enfrontarà Anadolu Efes amb el CSKA Moscú.