Arriba l’hora de la veritat per al Barça

Arriba l’hora de la veritat per al Barça

Els de Saras reben el Zenit de Pascual en els Playoffs de l’Eurolliga (dimecres, 21h)

El Barça rep aquest dimecres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar + (Dial 60), el Zenit de Sant Petersburg en el que serà el primer partit dels Playoffs de l’Eurolliga. Catalans i russos es veuran les cares en dues ocasions aquesta setmana, sent el segon partit el dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, també a les 21h.

El rival

El Zenit està entrenat per Xavi Pascual, llegenda del bàsquet blaugrana, i ha completat una gran temporada per arribar als Playoff. S’ha classificat en vuitena posició amb un balanç de 20 triomfs i 14 derrotes.

Té en el també exblaugrana Kevin Pangos el seu millor jugador. El canadenc anota 13 punts per partit, a més de repartir 6 assistències. A més de Pangos, el Zenit compta amb jugadors de gran nivell com Will Thomas, Gudaitis, KC Rivers, Ponitka, Black, Poyhtress, Baron o Hollins, entre d’altres. 

El Barça

Afronta el Playoff, el segon moment de la veritat de la temporada després de la Copa del Rei, amb la màxima il·lusió i amb el repte de començar guanyant al Palau. Per aconseguir-ho caldrà sortir molt intens des de l’inici i estar concentrat els 40 minuts.

Sarunas Jasikevicius té tots els jugadors disponibles per al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut