El Zenit, el rival del Barça en els quarts de final de l'Eurolliga

El Zenit, el rival del Barça en els quarts de final de l'Eurolliga

L’eliminatòria, al millor de cinc partits, començarà a Barcelona el 21 i 23 d’abril

El Zenit de Sant Petersburg serà el rival del Barça en els quarts de final de l’Eurolliga. L’eliminatòria, que és al millor de cinc partits amb el format 2-2-1, començarà a Barcelona els dies 21 i 23 d’abril (21h). Els de Saras jugaran a Sant Petersburg el dia 28 d’abril, mentre que el 30 d’abril es disputaria el quart partit en cas de ser necessari. Si l’eliminatòria necessità un cinquè partit aquest es jugaria al Palau el 4 de maig.

Un gran equip

El Zenit ha completat una temporada espectacular a l’Eurolliga amb un balanç final de 20 triomfs i 14 derrotes. L’equip que entrena Xavi Pascual té en el també exblaugrana Kevin Pangos el seu jugador més sòlid amb 12,5 punts i 6,5 assistències per partit. 

Jugadors com el pivot Arturas Gudaitis (9,8 punts i 4 rebots), Billy Baron (9,5), Will Thomas (8,9), Poythress (8,5), Ponitka (8,3), Hollins (8,2) o KC Rivers, entre d’altres, també poden fer mal en qualsevol moment.

Els precedents

El Barça i el Zenit tan sols s’han enfrontat quatre cops a l’Eurolliga. I és que aquest és el segon curs del conjunt rus a l’Eurolliga i, fins ara, el balanç és de 3-1 per als de Saras. El curs 2019/20 els catalans van guanyar els dos partits disputats a la Lliga Regular, mentre que aquesta temporada els russos van superar els blaugranes a Sant Petersburg (74-70), però el Barça va guanyar al Palau (85-81).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut