Pau Gasol: “Espero aportar coses úniques al Club i a l’equip”

Pau Gasol: “Espero aportar coses úniques al Club i a l’equip”

El ‘16’ del Barça ha estat presentat oficialment al parquet del Palau Blaugrana com a nou jugador del Barça de bàsquet

“Estic molt agraït i content de tornar a casa. És un moment molt especial per a mi. Fa 20 anys vaig marxar del Club com a jugador i en els darrers anys he estat exercint tasques diverses en representació del Club”, ha assegurat Pau Gasol en la seva presentació com a jugador del Barça.

El ‘16’ blaugrana ha volgut agrair al Club i a la família per fer-ho possible: “Estic molt agraït al Club per la rebuda i ajuda i a la meva família, tot el que he aconseguit és gràcies a ells”. Sobre el que espera aportar, Gasol ha destacat el gran nivell i estat de l’equip: “Estic molt il·lusionat de poder sumar en aquest gran equip i poder complementar amb el que em demanin Saras i el seu staff, aportant coses úniques al Club i a l’equip”.

Pau Gasol també ha tingut paraules d’agraïment a l’afició “per tot l’afecte i il·lusió que m’han transmès i vull tornar-ho amb títols”. Preguntat per la data de retorn a les pistes, el ‘16’ culer ha explicat que les sensacions són bones però no hi ha una data fixada: “Estem treballant bé i seguint el pla que vam establir amb el Saras i el cos tècnic i els metges. Amb bones sensacions i content d’on estem. No vull fer-me moltes il·lusions però estem en el bon camí. Fa uns dies que veig la llum i les ganes que tinc de competir de manera oficial”. 

Pau Gasol s'ha mostrat molt content de tornar al Barça, assegurant que torna "amb la mateixa ambició i ganes de fer-ho bé i gaudir amb les quals vaig marxar”. També ha recordat el procés complex de recuperació, tot i que no ha perdut l'ambició en cap moment: “Ha estat un procés difícil. Sempre volia donar-me una oportunitat. La meva disciplina i ganes de jugar m’han empès a estar avui aquí. Tenia molt clar que passés el que passés havia tingut una carrera molt afortunada. Volia acabar la meva etapa com a jugar gaudint i competint”.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona Joan Laporta, el directiu responsable del Barça de bàsquet, Josep Cubells, el vicepresident primer Rafael Yuste, la vicepresidenta Elena Fort, el vicepresident Eduard Romeu, el mànager esportiu Nacho Rodríguez, el responsable del bàsquet formatiu Juan Carlos Navarro, els tres capitans de l’equip Pierre Oriola, Adam Hanga i Nicola Mirotic, el tècnic Saras Jasikevicius. A més, Pau Gasol ha esta acompanyat pels seus pares, el seu germà petit i la seva dona i filla. 

Joan Laporta: “Per a nosaltres és un honor que siguis aquí” 

El president del FC Barcelona Joan Laporta ha lloat la importància del retorn de Pau Gasol al Barça de bàsquet: “Tenim jugadors de referència en totes les seccions i avui tenim l’honor de tenir el Pau Gasol que és una referència del Barça a tot el món”. “Per a nosaltres és un honor que siguis avui aquí, ben tornat al Barça”, ha afegit el president del Club. 

Joan Laporta també ha destacat el que suposa pel Club el retorn de Pau Gasol: “Amb el teu retorn continua la teva història, una bonica història amb el Barça”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut