L’Unicaja, el primer repte per al Barça a la Copa

L’Unicaja, el primer repte per al Barça a la Copa

Els de Saras debuten a la Copa del Rei aquest divendres (21:30h, #Vamos)

Un dels moments més esperats de la temporada, la Copa del Rei, arriba aquest cap de setmana al WiZink Center de Madrid. El Barça debutarà aquest divendres, a les 21:30h, i en directe per #Vamos de Movistar+. Tots els partits de la competició, que comença aquest dijous, es poden seguir per #Vamos.

El rival

És un dels grans de la Lliga Endesa i arriba a la competició després d’un canvi d’entrenador fa un parell de setmanes. Fotis Katsikaris dirigeix un conjunt que compta amb grans jugadors i de molta qualitat. Darío Brizuela, amb una mitjana de 13.7 punts, és el màxim anotador de l’equip malagueny, que també compta amb exteriors anotadors com Jaime Fernández (10 punts), Francis Alonso (10), Axel Boutelle (10) o Waczynski (48% en triples). 

En el joc interior les referències són Abromaitis, Deon Thompson, Rubén Guerrero i un jove Nzosa que té molta incidència en la defensa. A més, no cal oblidar homes com Alberto Díaz, Carlos Suárez o Frankie Ferrari.

El Barça

Viatja a Madrid amb els 13 jugadors del primer equip i també Sergi Martínez, habitual a l’equip des de l’inici de temporada. Els de Saras, que han fet a Barcelona l’última sessió preparatòria, són conscients que a la Copa del Rei no hi ha favorits i que hauran d’estar els 40 minuts concentrats per poder superar un Unicaja que en els últims anys sempre ha complicat les coses al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut