El Panathinaikos, el pròxim repte del Barça de Saras

El Panathinaikos, el pròxim repte del Barça de Saras

Els de Saras volen sumar el tercer triomf del curs a Europa (dijous, 21h)

El Barça rep aquest dijous, a les 21h i en directe per DAZN, el Panathinaikos d’Atenes en la que serà la quarta jornada de l’Eurolliga. Aquest serà el segon partit de la setmana per als blaugranes, que reben un rival que no va disputar el seu últim partit degut a que l’Asvel Lió tenia diferents positius a la seva plantilla.

El rival

Ha guanyat un dels dos partits disputats fins ara a Europa. Va vèncer a la pista del Khimki per 76-78 i va caure a casa per 71-78 contra l’Olympiacos. Arriba a Barcelona sense haver disputat el partit de dimarts a Lió i els seus màxims anotadors son Ioannis Papapetrou (15 punts i 5,5 rebots) i Marcus Foster (12.5 punts i 3,5 assistències per partit). L’equip que entrena Georgios Vovoras compta també amb grans jugadors com Nemanja Nedovic, Zach Auguste, Bochoridis, Mitoglou, Papagiannis, Sykes o White, entre d’altres.

El Barça

Arriba al segon dels tres partits que té aquesta setmana amb la baixa ja coneguda de Nikola Mirotic, que va donar positiu per Covid-19, però amb la resta de jugadors disponibles. Els de Sarunas Jasikevicius son conscients que hauran d’estar concentrats els 40 minuts per poder sumar el que seria el tercer triomfs de la temporada a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut