Barça - CSKA Moscou: Gran victòria per iniciar l'Eurolliga (76-66)

Els culers superen amb autoritat al vigent campió de la competició en el partit inaugural al Palau

Gran debut del Barça a l'Eurolliga. Els culers han guanyat amb claredat al CSKA de Moscou (76-66) en el partit inaugural de la competició continental. Tot i la dificultat d'enfrontar-se al vigent campió, els culers han estat superiors i han superat amb claredat als russos, aconseguint així la primera victòria del curs a Europa.

Gran inici culer

Els blaugrana han començat el matx a la perfecció, dominant sobre la pista al rival amb una bona defensa i moltes recuperacions, i també molt fluït en atac. Mirotic i Davies, amb vuit i sis punts respectivament al primer quart, han estat molt endollats de cara a cistella i han permès al Barça acabar els primers 10 minuts amb un gran 24-14. Al segon quart, el domini barcelonista ha seguit vigent, però no ha pogut sentenciar el marcador i els visitants han pogut retallar distàncies per marxar al descans a vuit punts del Barça (41-33).

El tercer quart ha seguit la tònica de l'anterior, amb el Barça dominant però sense acabar de poder sentenciar el matx. Cap dels dos equips ha estat del tot fi de cara a cistella, tot i que el CSKA ha intentat tornar a ajustar el partit, però la bona defensa blaugrana no ho ha permès, per acabar marxant amb tot per decidir al darrer quart (55-48).

Sentència al darrer quart

Ja al darrer període, el Barça no ha donat opció a la remuntada i ha acabat obrint escletxa al marcador per no patir als darrers minuts. Finalment, victòria justa per als homes de Saras (76-66) que comencen amb bon peu l'Eurolliga 2020/21. Ara, els culers disputaran el proper partit contra l'Acunsa Gipuzkoa Basket el diumenge (12.30 hores).