El CSKA, el primer rival del Barça a l’Eurolliga

El CSKA, el primer rival del Barça a l’Eurolliga

Els blaugranes reben el CSKA, el vigent campió de la competició (2019), en un partit que es presenta apassionant (21h)

El Barça rep aquest dijous, a les 21h i en directe per DAZN, el CSKA de Moscou en el que serà el debut dels blaugranes a l’Eurolliga. El Barça, que ja ha disputat tres partits de la Lliga Endesa i ha guanyat tots tres, s’enfronta al campió del 2019 en el que serà un matx espectacular per obrir la temporada europea. El partit, però, serà a porta tancada debut a la situació de pandèmia generada per la Covid-19.

El rival

Compta amb un molt bon equip i aquest estiu s’ha reforçat amb dues peces interiors de gran nivell: Tornike Shengelia i Nikola Milutinov. Tots dos jugadors reforcen un equip que ja comptava amb estrelles com Mike James o Will Clyburn, entre d’altres. Tampoc cal oblidar jugadors que poden sobresortir en qualsevol moment com Hilliard, Hackett, Strelnieks, Voigtmann o Kurbanov.

El Barça

Sarunas Jasikevicius podrà comptar amb Victor Claver per al debut europeu, un cop superat el període d’aïllament de l’equip, i també amb Cory Higgins, que ja va disputar l’últim partit de Lliga contra el Bilbao Basket. L’únic jugador que serà baixa és Kyle Kuric, que segueix amb el seu procés de recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut