Comença la Lliga Catalana al Palau Blaugrana

Comença la Lliga Catalana al Palau Blaugrana

El pavelló blaugrana acull el primer títol oficial de la temporada, tant en competició masculina com femenina

El Barça disputa aquest divendres, a les 21.30 h i en directe per Esport 3, la segona semifinal de la Lliga Catalana contra el BAXI Manresa. Abans, a les 18.30 h, el MoraBanc Andorra i el Joventut de Badalona es disputaran ser el primer finalista de la competició.

El rival

Està fent una gran pretemporada. Ha guanyat els dos partits disputats contra el Múrcia i l’Andorra i ha demostrat trobar-se en un gran moment de forma, ja que ha anotat 90 o més punts en tots dos partits. Manté diversos jugadors de la temporada passada com Jou, Dani Pérez, Vaulet o Báez i ha incorporat jugadors de gran nivell com Mason, Joesaar, Hinrichs, Eatherton, Sajus o Rafa Martínez, que torna a la que va ser casa seva.

El Barça

Ha aconseguit el triomf en els tres partits que ha disputat aquesta pretemporada contra el MoraBanc Andorra, l’UCAM Múrcia i el Joventut de Badalona. Aquest divendres, davant del BAXIi Manresa, el Barça haurà d’estar ben concentrat els 40 minuts per poder superar l’equip del Bages.

Cal recordar que la final femenina de la competició, entre l'Spar Girona i el Cadí La Seu, es disputarà el diumenge 6, a les 19 h, mentre que la final masculina es jugarà a les 21.30 hores. Tots els partits s'emetran en directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut