El bàsquet torna 101 dies després

El bàsquet torna 101 dies després

Els de Pesic debuten a la fase final de l’ACB contra el Joventut de Badalona (15:30h, #Vamos)

Torna el bàsquet, torna el Barça, 101 dies després de l’últim partit oficial que els blaugranes van disputar a Madrid el passat 8 de març. Va ser contra l’Estudiantes, en un matx que va acabar amb victòria, i aquest dimecres 17, a les 15:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, els catalans tornen a la competició tres mesos després. No serà un partit més, serà un partit molt especial. Una competició nova, una fase final de 12 equips i en una única seu, i també pel primer rival, el Joventut de Badalona. Un derbi i un clàssic del bàsquet per tornar a gaudir d’aquest esport.

El rival

És un equip molt jove, amb talent, amb molta energia i que ha arribat a la fase final amb molt a guanyar. Els homes de Carles Duran eren el 12è classificat en el moment de l’aturada i compten amb dos dels millors jugadors de l’ACB: Klemen Prepelic -22,3 punts per partit- i Alen Omic -10,8 punts i 7,7 rebots-. Tots dos estan rodejats de jugadors joves i també experimentats de gran nivell com Morgan, Neno Dmitrijevic, Ventura, Zagars, Stevic, López Arostegui o Kanter.

El Barça

Afronta el primer dels cinc partits que disputarà en els pròxims nou dies. El ritme, frenètic per a tots, serà una prova de foc per a tots els equips, que tindran un gran desgast físic i mental. Svetislav Pesic no podrà comptar amb Pau Ribas, que acaba d’estrenar paternitat a Barcelona, i té fins dues hores abans del partit per decidir quins seran els 12 jugadors escollits dels 15 disponibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut