El Barça, contra la millor defensa de la Lliga Endesa

El Barça, contra la millor defensa de la Lliga Endesa

Els de Pesic reben l’Unicaja, que només rep 75 punts de mitjana (18:30h, #Vamos)

El Barça rep aquest diumenge 15, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, l’Unicaja de Mâlaga en la que serà la 13a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes ocupen el colideratge de la competició amb un balanç de 10-2 i busquen seguir sumant victòries a casa. Al davant, però, un rival molt incòmode i que és la millor defensa de la Lliga Endesa ja que només rep 75 punts per partit.

El rival

L’Unicaja, que té un balanç de 6-6, compta amb un equip molt compensat i que té molts punts a les mans. A més, ha incorporat recentment el jove Darío Brizuela, un dels màxims anotadors de l’ACB (13,5 punts). L’equip malagueny compta amb una bateria exterior realment incisiva amb Adams, Díaz, Waczynski, Toupane, Jaime Fernández o Avramovic. En el joc interior el conjunt de Luis Casimiro té en Thompson i Gerun una parella molt solvent, a banda de Carlos Suárez, Elegar o Guerrero.

El Barça

Ha aconseguit sis triomfs de forma consecutiva a la Lliga Endesa i vol vèncer de nou en un Palau que fins ara és inexpugnable per als rivals (sis triomfs en sis partits). Ara bé, l’Unicaja va vèncer a Barcelona fa dues temporades (73-76, temporada 2017/18) i caldrà estar molt concentrat els 40 minuts per superar la defensa rival.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut