Barça - Morabanc Andorra: Estrena agredolça (69-71)

Barça - Morabanc Andorra: Estrena agredolça (69-71)

Els blaugrana perden en el primer amistós del curs, que ha acabat amb un marcador molt ajustat

Estrena amb derrota del Barça (69-71). En el primer partit del curs 2019/20, els de Pesic no han pogut desfer-se del Morabanc Andorra a Sant Julià de Vilatorta. Però en aquest amistós s’han vist pinzellades de qualitat d’un conjunt barcelonista que tot just arrenca. Els blaugranes han sumat rodatge i minuts contra els andorrans. Kuric, amb 11 punts, ha estat el màxim anotador barcelonista. Però les noves incorporacions han deixat la seva potent firma sobre la pista.

Nit d’estrenes al Pavelló Municipal d’Esports de Sant Julià de Vilatorta. Davant el Morabanc Andorra, un il·lusionant Barça 2019/20 ha engegat els llums. Un partit que ha vist el debut dels quatre fitxatges blaugranes, Abrines, Higgins, Mirotic i Davies. I dels primers minuts de Leandro Bolmaro, escorta que a Sant Julià ha desenvolupat el paper de base, amb el primer equip barcelonista 2019/20 -ja havia disputat un partit amistós el curs passat-.

Reacció blaugrana

Ara bé, al Barça 2019/20 ha tingut una inauguració freda. Els percentatges de tir inicials no han brillat i el conjunt andorrà ha aconseguit una màxima diferència d’11 punts. Una tendència que ha canviat amb el primer llançament d’Abrines. El mallorquí ha encistellat un triple que ha catapultat la reacció dels de Pesic. Tant en atac com en defensa. Així doncs, els blaugranes han reduït l’avantatge rival fins a l’empat a 20, ja en el segon quart.

El tercer quart penalitza als culers

El Barça s’ha accelerat en l’electrònic i s’ha posat per davant (31-29). Una lluminositat que s’ha apagat amb el començament del tercer quart. Perquè els de Pesic, tot i l’empenta i la velocitat impregnada per Higgins en zona ofensiva i defensiva, s’han vist superats per l’elenc del Principat -28 punts en deu minuts-. La diferència en els llançaments des dels 6,75 metres ha estat la clau de l’avantatge andorrà (49-57).  

Per tant, s’ha arribat al definitiu quart amb l’objectiu de remuntar. Però les pilotes perdudes i la baixa efectivitat en el tir han castigat als de Pesic. A l’altre costat, les estadístiques també han decaigut. Tot plegat ha reflectit una baixa anotació. Davies, que ha demostrat poder en el rebot i canell en atac amb els seus deu punts, ha situat els blaugrana a dues unitats quan faltaven dos minuts pel final. Però aquest amistós ha acabat caient del costat andorrà, tot i que Abrines ha tingut a les seves mans la cistella per forçar la pròrroga (69-71).
 
Ara, el pròxim partit del Barça serà contra el Joventut de Badalona en la semifinal de la Lliga Catalana (9 de setembre, 21.15h). El Barça 2019/20 seguirà la seva posada a punt. Contra el Morabanc, l’engranatge d’un equip blaugrana que promet s’ha posat en funcionament.

Fitxa del partit

Barça, 69
Morabanc Andorra, 71
 
Barça: Leandro Bolmaro (4), Higgins (9), Abrines (7) i Smits (4) -cinc inicial- Mirotic (10), Hanga (3), Davies (10), Sergi Martínez (3) i Kuric (11).
Morabanc Andorra: Walker (4), Hannah (8), Sy (7), Todorovic (5) i Diagne (6) -cinc inicial- Musli (6), Jelinek (6), José Miguel Pérez (5), Llovet (3), Massenat (9), Colom (-) i Senglin (12).
 
Parcials: 14-20 / 31-29 / 49-57 / 69-71
 
Àrbitres: Antonio Zamora, José Maria Oliveres i Sandra Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut