El Barça Lassa comença l'Eurolliga 2018/19 a la pista del CSKA

El Barça Lassa comença l'Eurolliga 2018/19 a la pista del CSKA

Els de Pesic debuten aquest dijous a les 19 h a la pista d’un CSKA que no ha fet grans canvis per a la nova temporada

L’Eurolliga 2018/19 ja és aquí i el primer partit serà el que disputarà el Barça Lassa a la pista del CSKA de Moscou. L’equip de Svetislav Pesic obrirà la competició continental visitant un dels equips més complicats de la competició en el que serà un debut de nivell. Serà a les 19 hores d’aquest dijous 11 d’octubre i en directe per Movistar Plus (Dial 53), l’única televisió que té els drets de la competició.

El rival

No ha canviat gaire respecte del curs passat i ha fet petits retocs a la seva plantilla. Compta amb un grup de jugadors importants i de primer nivell com Sergio Rodríguez, Nando de Colo, Cory Higgins, Will Clyburn, Kyle Hines, Andrey Vorontsevich, Othello Hunter, Semen Antonov i Nikita Kurbanov, als quals se sumen els nouvinguts Alec Peters, Joel Bolomboy i Daniel Hackett. Tots ells són entrenats per Dimitris Itoudis per cinquena temporada consecutiva.

El Barça

Svetislav Pesic té tots els jugadors disponibles, amb l’excepció de Hanga, que continua recuperant-se de la lesió al genoll, per al debut a l’Eurolliga. Els blaugranes arriben en un bon moment després d’haver sumat tres victòries en els tres primers partits de la Lliga Endesa. L’inici dels de Pesic a Europa serà d’allò més complicat, ja que sis dels vuit primers partits es disputaran a domicili, fet que obliga el Barça Lassa a sumar el màxim de triomfs possibles fora de casa per començar amb bon peu la competició. El partit a Moscou, el primer gran repte del curs a l’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut