BM Benidorm - Barça Lassa: Triomf per reafirmar el liderat (22-33)

Els de Xavi Pascual s’han emportat la victòria en un partit que han sentenciat a la primera part amb una gran actuació de tot l'equip

El Barça Lassa s’ha imposat amb claredat a la pista del BM Benidorm (22-33) en un partit que s’ha decidit en els primers 30 minuts. En els primers compassos del partit el conjunt local s’ha mostrat encertat, però l’excel·lent defensa culer ha permès als blaugranes sentenciar al contraatac. A la segona part el Barça Lassa ha ampliat l’avantatge en el marcador gràcies a les parades de Möller i als gols d’Ariño (9) i  Andersson (6).

El Barça decideix el partit a la primera part

L’inici del partit ha estat marcat per la igualtat i la intensitat dels dos equips. Tot i això, els de Xavi Pascual no han deixat d’anar per davant del marcador en tot moment gràcies a l’encert golejador d’Andersson i Ariño i les aturades de Möller. Els blaugranes no han reduït la intensitat i han pogut augmentar progressivament l’avantatge (7-13, min 21). A partir d’aquí, el partit s’ha trencat i els blaugrana han arribat a la mitja part amb un resultat favorable de 12-19.

A la represa, els blaugranes han continuat defensant amb intensitat. Això ha provocat moltes pèrdues del rival que els blaugrana han sabut aprofitar al contraatac (15-25, min 35). L’excel·lent actuació de Möller (47,62% d’aturades) sota pals també ha facilitat que el Barça Lassa pogués gestionar la seva renta amb comoditat. D’aquesta manera ,els jugadors blaugrana han arribat al final del partit amb un resultat de 22-33 que els reafirma com a líders de la Lliga Asobal.

El següent partit dels de Xavi Pascual serà el dissabte 13 d’octubre a la pista del HC Meshkov Brest, corresponent a la cinquena jornada de la Velux EHF Champions League.