Barça TV amb els segons equips de les seccions professionals

Barça TV amb els segons equips de les seccions professionals

Els partits del Barça Lassa B de futbol sala i bàsquet es podran seguir en directe a la televisió blaugrana

Dissabte és un dia per no perdre detall del futur del futbol sala i del bàsquet blaugrana. A les 15.45 h i en directe per Barça TV, el Barça Lassa B de futbol sala sortirà a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per jugar la 4rta jornada de la 2a División de la LNFS davant el Soliss FS Talavera.

A les 21 h del mateix dissabte, Barça TV emetrà en directe el debut del Barça Lassa B de bàsquet a la LEB Oro 2018/19. El partit serà també a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i el primer rival dels joves entrenats per Diego Ocampo, serà el CB Cáceres.

També es podrà seguir en streaming el partit que diumenge a les 12.30 h jugarà el Barça Lassa B d’handbol a Sant Joan Despí. Els de Roi Sánchez s’enfrontaran al Port Sagunt, a la tercera jornada de la División de Honor Plata, segona categoria de l’handbol estatal. Cliqueu aquí per poder veure el partit en directe.

El Barça Lassa B d’hoquei jugarà un amistós divendres a les 20.45 h a la pista del Lleidanet Alpicat, preparant una exigent temporada que els hi espera, en el retorn de l’equip a l’OK Liga Plata, segona divisió de l’hoquei patins estatal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut