Gran triomf del Barça CBS davant del CB Tarragona Bàsquet (78-44)

Gran triomf del Barça CBS davant del CB Tarragona Bàsquet

Gran triomf del Barça CBS en la darrera jornada de Copa Catalunya disputada. Aquest cop el rival, el CB Tarragona Bàsquet va sortir perjudicat per l’envit de les jugadores de Mateo Rubio.

Un Barça molt superior

El conjunt blaugrana va vèncer de forma clara per 78 a 44 el CB Tarragona Bàsquet Femení. A destacar la tasca de Lucia Pablos, amb una valoració de 37, Tere Cabanillas i Clara Soler amb 13 i 17 punts respectivament.

Matx molt complert de les jugadores barcelonistes  demostrant, un  cop més, un alt grau de concentració. El parcial de 25-3 a dos minut per a la finalització del primer període va ser determinant en el transcurs del partit. Això, afegit a les nombroses recuperacions a l’encert en  el tir, va ser bàsic per tancar aquest clar triomf.

Protagonisme repartit

Lucia, Lara, Sheila, Anna, Tere i Clara van ser determinants  en el gran joc del primer quart. Les culers, ja des de l’inici, van marcar el ritme i això els va permetre agafar avantatges ràpids i jugar amb un bon coixí de punts al seu favor. Al descans, 20 punts amunt (41-21),  deixaven entreveure ben a les clares com acabaria.

A la represa, rotacions i equilibri d’esforços, que no van ser cap impediment per acabar tancant un marcador molt folgat. El proper partit, a la pista del CB Igualada.