Rècam Laser Caldes – FC Barcelona Lassa: L’aprenentatge continua a Caldes de Montbui

Rècam Laser Caldes – FC Barcelona Lassa: L’aprenentatge continua a Caldes de Montbui

(21.00h, OK Liga TV) L’equip de Ricard Muñoz té l’oportunitat de refer-se de la derrota contra el Voltregà en un duel a domicili “en què hem d’intentar tenir més encert”

De les derrotes se n’aprèn. I el millor remei per deixar enrere la desfeta del dissabte contra el Voltregà és sumar una nova victòria a l’OK Lliga. L’oportunitat per mantenir ferm el lideratge arriba aquest dimecres (21.00h, OK Liga TV) a Caldes de Montbui. “La Lliga és competitiva i tots els rivals ens esperen amb una motivació extra i tenim la consciència tranquil·la, ja que no sempre es pot guanyar i això ens serveix per seguir creixent”, explica Ricard Muñoz. “A ningú li agrada perdre però, si saps encaixar les derrotes, et fan més fort”, afegeix Xavi Barroso.

L’entrenador blaugrana destaca, davant els mitjans de comunicació, que “continuem amb una línia ascendent i amb una bona línia de joc”. Per tornar al camí de la victòria, doncs, s’haurà de “tenir més encert” per superar un Caldes que el darrer dissabte va perdre davant el Vic (4-1) i va caure a la desena posició. En el seu últim partit d’OK Lliga a la Torre Roja, però, van puntuar ‘in extremis’ contra el Reus (1-1).

Xavi Rovira (17) i Roger Acsensi (14) són els màxims golejadors de l’equip d’Eduard Candami, que rebrà per tercera vegada a la història la visita de la secció blaugrana: el curs passar es va guanyar a la Lliga Catalana (0-1) i a l’OK Lliga (1-5). A part de Rovira, el porter Cesc Campor i Pol Galbas són els altres exjugadors de l’hoquei formatiu blaugrana que militen a l’equip del Vallès.

D’altra banda, Xavi Barroso tornarà a jugar contra l’equip del seu poble. “Sempre és especial tornar a casa i sempre hi sóc ben rebut i la gent m’aprecia molt. Però jo defenso els colors del Barça i anem a fer-hi la nostra feina: sumar els tres punts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut