Ferran Latorre arriba al camp base en el seu ascens a l’Everest el dia del Clàssic en la Diada de Sant Jordi

Ferran Latorre arriba al camp base en el seu ascens a l’Everest el dia del Clàssic en la Diada de Sant Jordi

L’alpinista culer segueix en pas ferm en l’objectiu de coronar el cim més alt del món i assoleix el camp base el mateix dia que es disputarà el Clàssic i que seguirà a través de la ràdio

Ferran Latorre, alpinista i seguidor del FC Barcelona, ha arribat al camp base en el seu ascens a l’Everest. El fet coincideix amb el dia de Sant Jordi i en una jornada molt especial pel que fa al Club, ja que avui es disputarà el Clàssic Madrid-Barça, un partit molt important pel futur de la Lliga. Latorre ha volgut retre un petit homenatge al Club dels seus amors fent-se una fotografia amb la bandera blaugrana que va rebre després del partit contra el Sevilla, de la mà del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident Manel Arroyo.

L’alpinista culer va emprendre el viatge el 9 d’abril i si el pla segueix les directrius previstes, assoliria el cim el proper 20 de maig. Dia en què la bandera amb els colors blaugrana i la senyera regnarà el cim més alt del planeta, l’Everest, a 8.848 metres per sobre del nivell del mar. 

Tot i trobar-se a més de 7.000 quilòmetres de Barcelona, Latorre superarà la barrera de la distancia i seguirà el Clàssic a través de la ràdio. A més, l’esperit aventurer l’ha portat molts cops a emprendre viatges a llunyans, però com ell mateix reconeix, això no ha evitat que gaudís de la seva passió, el Barça: “He escoltat moltes finals en un camp base, o al Nepal, com la final de la Champions de Roma contra el Manchester United, que vaig veure en una televisió via satèl·lit rodejat de nepalesos. Sóc seguidor del Barça fins i tot quan estic tan lluny”.

Així doncs, Latorre segueix amb pas ferm en el seu objectiu de convertir-se en el primer català en fer el cim de les 14 muntanyes del planeta de més de 8.000 metres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut