Barça – Garatge Plana Girona: Pas a pas per refermar la primera posició!

Barça – Garatge Plana Girona: Pas a pas per refermar la primera posició!

(16.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV) El conjunt blaugrana rep un Girona que s’ha classificat per a la Copa del Rei

Encara falta molta OK Lliga i s’ha d’anar pas a pas. Falta un terç de l’OK Lliga per disputar-se i el proper rival és el Garatge Plana Girona (16.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV). El Palau rebrà un equip que va classificar-se per a la Copa del Rei aquest dimecres, després d’empatar a dos en  el partit ajornat contra el Calafell (2-2).

 “El Girona és un equip que es basa en la consistència defensiva, amb un porter experimentat i d’un nivell altíssim”, descriu Edu Castro, afegint que els de Ramon Benito i Marc Comalat tenen “un joc de contracop molt ben treballat”. “Son molt ordenats en l’atac, intenten jugar amb resultats curts i és un equip que fa els partits llargs. És molt difícil jugar contra ells”.

Nil Roca, que no va poder jugar en el darrer partit per acumulació de targetes blaves, afirma que “estic amb moltes ganes de jugar el diumenge. El Girona és un rival molt sòlid”. “Tenen un porter molt experimentat, agafen molt bé els contracops i s’han reforçat amb Àlex Joseph (cedit pel Barça)”. Roca també comenta que “nosaltres farem el nostre joc, obrint la pista i jugant ràpid”.

El conjunt blaugrana ha realitzat aquest dissabte el darrer entrenament per preparar un partit en que s’ha d’evitar “caure en els paranys que ens podem trobar”. “Hem de saber imposar-nos amb el nostre nivell de joc”, indica Castro.

L’equip encadena 13 victòries seguides i Castro afirma que “estem contents”. “No només pels resultats, sinó també per l’evolució dels principis de joc”.

El Girona no ha pogut comptar en les darreres jornades amb el davanter Gerard Pujol, però a banda dels esmentats Jaume Llaverola i Àlex Joseph, s’ha tenir en compte homes com David Gelmà (22 gols), Xevi Gurri, Pau Palacín, Àlex Grau i Humberto Mendes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut