Trobada del Casal de l'Avi Barça a l'Auditori 1899

Trobada del Casal de l'Avi Barça a l'Auditori 1899

La secretària de la Junta, Maria Teixidor, saluda els prop de 200 participants i els agraeix la tasca que efectuen a la vida del Club

La secretària de la Junta Directiva del FC Barcelona, Maria Teixidor, ha assistit, aquest dijous 9 de gener, a la trobada que els membres del Casal de l’Avi Barça han efectuat a l’Auditori 1899. Prop de 200 associats del Casal, que agrupa socis jubilats del FC Barcelona, han participat a la trobada que ha combinat berenar i espectacle, a més de permetre el contacte i la relació social entre els membres d’aquest col·lectiu.

Maria Teixidor, responsable de la directiva en les relacions amb el Casal de l’Avi Barça, s’ha adreçat als socis veterans del Club a l'inici de l'acte per agrair la seva activitat i anunciar-los que el Club prepararà una visita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, perquè puguin conèixer aquesta instal·lació situada a Sant Joan Despí.

La secretària de la Junta Directiva ha destacat la vitalitat d’aquest col·lectiu vinculat al Club, “que és una clara mostra la de la vida associativa que genera el barcelonisme”.

“Encetem novament un any il·lusionant en molts fronts -ha comentat Maria Teixidor-, i personalment vull destacar que l’equip femení es troba al capdavant de la Lliga. Us vull animar a venir a l’Estadi Johan Cruyff a veure els partits de les nostres jugadores, així com també els del Barça B o el Juvenil”.

Representant el Casal de l'Avi, ha donat la benvinguda el seu president, Joaquim Gabarró, que ha agraït la presència de Maria Teixidor i ha mostrat la seva satisfacció per la participació dels membres del Casal en aquest acte.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut