Reus Deportiu – Barça: A posar-se al dia amb l’opció de ser líders

Reus Deportiu – Barça: A posar-se al dia amb l’opció de ser líders

(21.00 hores, Esport3) El Reus-Barça ajornat per les fortes pluges del 22 d’octubre es jugar aquest dimarts amb l’opció d’escalar a la primera posició de la taula

Les fortes pluges que van caure durant tot el 22 d’octubre, provocant goteres al Palau d’Esports a Reus, van impedir que es disputés un clàssic que es jugarà aquest dimarts (21.00 hores, Esport3). La situació, ara, és un pèl diferent. El Barça té l’oportunitat d’aconseguir la desena victòria consecutiva i situar-se per sobre el Liceo, que va caure per primera vegada aquest dissabte a la pista del Taradell (4-3).

“Tenim l’oportunitat de posar-nos líders i anirem amb l’objectiu d’aconseguir-ho”, afirma Edu Castro, conscient que la diferència de gols de l’equip més golejador i menys golejat és favorable en cas d’empatar a trenta punts amb els gallecs.

El Reus Deportiu Miró, de la seva banda, es mostra invicte com a local i en quarta posició. “És un equip molt competitiu”, descriu Castro. “Són molt forts i segur que han preparat molt bé el partit”, insisteix, tot recordant que es tracta d’un clàssic: “és un dels millors partits de l’OK Lliga”.

El tècnic blaugrana també ha recordat que és l’única pista de l’OK Lliga que es resisteix al Barça d’Edu Castro. L’última victòria al Palau d’Esports reusenc es remunta al gener del 2016, ja que en els dos últims duels de l’etapa amb Ricard Muñoz com a tècnic tampoc es va guanyar (4-4 a l’OK Lliga i 3-2 a la semifinal de la Supercopa del 2016).

Dos precedents d'aquesta temporada

El Reus – Barça ja va ser un clàssic en la pretemporada, amb la victòria a la semifinal de la Lliga Catalana (2-0) i la derrota a la final de la Supercopa d’Espanya (3-2). En aquest sentit, Pablo Álvarez explica que “tenim ganes de jugar el clàssic contra el Reus”. “És un partit complicat però també bonic de jugar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut