Els partits d'estiu de l'ABJ, protagonistes del Seguim en Joc del mes d'agost

Els partits d'estiu de l'ABJ, protagonistes del Seguim en Joc del mes d'agost

El programa de l'Agrupació Barça Jugadors entrevista els protagonistes de l'esdeveniment i repassa l'actualitat de l'entitat en l'episodi que s'estrena el diumenge 7 d'agost

En la seva edició del mes d'agost, el programa de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) a Barça TV, "Seguim en Joc", entrevista diferents integrants de l'Àrea Esportiva de l'entitat, exfutbolistes del Barça i socis de l'Agrupació que durant l'any defensen la samarreta blaugrana, que el 20 de juliol van disputar al Camp Nou els partits d'estiu de l'ABJ. L'episodi s'estrena el diumenge 7 d'agost a les 20.30 hores.

"Per mi ha sigut com sentir-me una altra vegada jugador, perquè ho sentim, tinguem l'edat que tinguem. Jugar dos minuts m'ha donat la vida" declara un d'aquests jugadors després del partit i és que per a molts futbolistes que es van formar a La Masia però no van trepitjar la gespa del Camp Nou, aquesta és una situació especial. Així ho exemplifica un altre dels entrevistats: "tothom espera cada any amb molta il·lusió poder jugar als partits d'estiu, fins i tot hi ha gent que no entrena la setmana abans per no lesionar-se i poder jugar aquest partit".

En acabar els matxs, que van durar tota la tarda, es va realitzar un sopar a la fresca a la platea de l'estadi que va comptar amb la presència institucional del president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i del directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova. "Jugar en aquest formidable estadi és un somni que qualsevol culer vol realitzar i avui ho poden fer una sèrie de culers que s'ho guanyen cada setmana participant de l'Agrupació" afirma Vilanova, qui afegeix que el Club "està encantat de brindar [als integrants de l'Agrupació] l'oportunitat de trepitjar el que és casa seva".

L'Agrupació, amb la promoció dels hàbits saludables

El programa també recorda l'activitat conjunta que l'ABJ va organitzar amb l'Hospital Sant Joan de Déu el 30 de juny. L'esdeveniment va constar de dues parts, una breu xerrada teòrica sobre els valors de l'ADN Barça i un clínic de futbol. Ambdues activitats van ser impartides per exjugadors del Barça i socis de l'Agrupació. Els assistents, provinents d'Europa i dels Estats Units, van ser 170 nens i joves que assessoren a centres i investigadors d'arreu del món en assajos clínics i altres projectes de medicina i innovació.

"L'activitat que estem fent avui, més enllà de ser una font de diversió, vol posar l'accent en la importància de l'esport i de l'impacte que té en la salut" conclou Joana Claraverol, Cap d'Investigació de l'Hospital Sant Joan de Déu. Una valoració positiva que també tenen els integrants de l'Agrupació com Jofre Mateu, membre dels FCB Legends: "Ells gaudeixen molt i venen amb il·lusió i ganes d'aprendre. Tots guanyem amb esdeveniments així".

Esport i formació

La calor de l'estiu no ha aturat l'activitat formativa i esportiva de l'entitat i així ho recull el nou capítol de Seguim en Joc. A nivell esportiu, l'equip de l'Agrupació va participar en els actes de celebració del centenari de l'AE Monistrolenca. Més enllà del 8 - 2 favorable als blaugranes en el partit contra els veterans de l'equip moianès, la jornada va estar marcada per diferents homenatges. Primer, als germans Roger i Genís García Junyent, amb passat blaugrana i un fort arrelament a la vila. I segon, Laszi Kubala, fill de la llegenda blaugrana, ja que el seu pare va viure a Monistrol durant el seu primer any a Catalunya i va tornar-hi repetides vegades per a recuperar-se de diferents lesions. "Va haver-hi un vincle molt personal amb aquesta gent i ell s'hi va trobar sempre molt acollit. Hi ha una amistat de per vida", sentencia Kubala.

A nivell formatiu, aquest juliol s'ha realitzat un taller sobre finances amb l'objectiu d'incrementar la cultura financera dels assistents des d'una perspectiva teòrica, però principalment pràctica i aplicable a la seva vida diària, com per exemple elaborar un pressupost familiar correctament o les claus per a maximitzar els estalvis a llarg termini. El curs ha esta impartit per professionals del European Financial Planning Association.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut