El primer títol de la temporada Asobal d'handbol, en joc

El primer títol de la temporada Asobal d'handbol, en joc

El Barça d’handbol cerca revalidar el títol a Valladolid davant un nou equip de Champions, el Naturhouse La Rioja

Arriba la primera cita de l’handbol estatal amb la disputa de la Supercopa Asobal. El FC Barcelona i el Naturhouse La Rioja es trobaran divendres a les 20 h a Valladolid, en directe per Esport3, en el primer títol estatal per enfrontar forces, comprovar l’estat de forma dels seus equips i lluitar pel primer trofeu de l’handbol Asobal d’aquesta temporada.

A buscar la Supercopa

El FC Barcelona es presenta a la cita de Valladolid amb la feina feta durant la pretemporada. Els homes de Pascual arriben invictes a la cita de la Supercopa després d’haver guanyat els amistosos i el Campionat del Món de Clubs.

El Barça d’handbol arriba a la Supercopa Asobal en qualitat de campió de Lliga 2012/13 i és el vigent campió de la competició. La temporada passada els blaugranes van superar el BM Atlètic de Madrid per 31 a 34 a la pista dels madrilenys.

Per a aquest partit, el FC Barcelona ha viatjat amb els 16 jugadors del primer equip. Pascual podrà disposar de tots ells per cercar el segon títol d’aquesta temporada, el primer de les competicions Asobal.

Un Naturhouse de Champions

El Naturhouse La Rioja arriba a la Supercopa després d’haver estat el subcampió de Copa del Rei de la passada temporada. Aquest fet i el tercer lloc de l’any passat a la Lliga Asobal han fet dels de La Rioja un nou equip de Champions.

De la mà de l’experimentat entrenador Jesús Javier González en la seva setena temporada a la banqueta de Logronyo, el Naturhouse s’ha convertit en un dels grans de l’handbol Asobal.

L’exblaugrana Ruben Garabaya és un dels màxims referents ofensius de l’equip de La Rioja, i Martínez i Gurutz Aguinalgalde són els jugadors que en defensen la porteria. El lituà Aidenas Malasinskas, ex del Granollers, ha estat un dels reforços del Naturhouse per a aquesta temporada.

Per al partit de davant el FC Barcelona el Naturhouse presenta les baixes del rus Tioumentsev, amb molèsties a l’espatlla, del brasiler Patrianova, amb un esquinç al turmell i de Josep Masachs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut