La III Diada del Soci Solidari obre les portes a més de 33.000 persones

La III Diada del Soci Solidari obre les portes a més de 33.000 persones

La gran majoria dels 47.280 aficionats que han anat aquest dimarts al Camp Nou per veure el Barça - Cartagena ho han fet gràcies a la solidaritat del Barça i dels seus socis

La gran majoria dels 47.280 aficionats que han acudit aquest dimarts al Camp Nou per veure el FC Barcelona – FC Cartagena ho han fet gràcies a la solidaritat del Barça i dels seus socis. Un total de 33.125 persones s’han beneficiat de les entrades provinents del seient lliure solidari i de localitats lliures del Club, que s’han repartit entre persones que habitualment no tenen la possibilitat d’acudir a l’Estadi.

D’aquesta manera, la Diada del Soci Solidari, que per tercer any consecutiu ha permès acostar el Club a col·lectius que habitualment no tenen aquesta possibilitat, es consolida en el calendari barcelonista. Com en les edicions anteriors, moltes han estat les entitats i associacions col·laboradores que, de manera gratuïta, han rebut entrades per al partit d’avui i les han distribuïdes entre persones de col·lectius socials de tot Catalunya. La feina conjunta amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Creu Roja de Catalunya, que avui han estat representats a la Llotja Presidencial, ha estat clau per al bon desenvolupament de la iniciativa, que ha estat liderada per l’Àrea Social del Club conjuntament amb la Fundació FC Barcelona.

Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social, ha expressat, en declaracions a Barça TV, la satisfacció per un nou èxit de la Diada del Soci Solidari. “El Club vol mostrar el seu agraïment als socis que han demostrat que els valors no només els parlem, sinó que també els practiquem. Si no és per aquest motiu, no haguéssim aconseguit aquest èxit d’espectadors per a un partit com el d’avui”, ha comentat el vicepresident, que també ha afegit: “És un dia en el que volem que el soci tingui aquesta oportunitat d’alliberar les entrades per a la gent que ho necessita. En unes dates tan sensibles, com és el Nadal, l’esport és un bon regal que fa el FC Barcelona. Als nens se’ls ha anticipat un regal de reis.”

El premi per als socis que van alliberar

Com a mostra d’agraïment per la seva col·laboració, un total de 10 socis del Club han pogut seguir avui el partit des de la Llotja Presidencial. Es tracta dels guanyadors del sorteig que va fer-se fa uns dies entre tots els socis que havien alliberat el seu seient, de manera gratuïta, abans de la setmana passada. Els afortunats han estat Montserrat Acuña, Antoni Albiol, Josep M. Pie, Mercè Clotet, Elisa Puig, Xavier Santamaria, Marta Sardà, Jordi Giménez, Lluís Massons i Juan de Dios Mandría.

A més, abans del partit Montserrat Acuña ha rebut una samarreta firmada pels jugadors, com sòcia agraciada al sorteig que es va fer també entre els socis que havien alliberat solidàriament la seva localitat. Avui també ha estat un dia especial per a un grup nens de la Federació Catalana d’Associacions de discapacitats psíquics, que en els prolegòmens del partit s’han pogut fer la foto al costat dels jugadors de l’onze inicial que ha escollit Tata Martino.

La Diada del Soci Solidari parteix d'una premissa fonamental: la complicitat dels abonats al Camp Nou perquè alliberin el seu seient gratuïtament per a un partit per poder-lo oferir a les organitzacions socials, solidàries i d’acció cívica que han mostrat el seu interès. A més de contribuir a una tasca social, l’acció dels socis també ha contribuït a què el Camp Nou presentés una molt bona entrada en un partit de Copa del Rei que tradicionalment resulta poc atractiu per als abonats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut