El Cadet A s’acomiada de l’Al Kass International Cup després d’un matx desafortunat (0-2)

Els gols de Dos Santos i Franco en el tram final de la segona part han condemnat un Cadet A sense sort davant porteria

Derrota i adéu al torneig Al Kass International Cup. L’aventura del Cadet A ha arribat a la seva fi d’una manera amarga. Els blaugranes, que han dominat els noranta minuts, han caigut davant l’efectivitat del Fluminense, que, en menys de cinc minuts, ha sentenciat un matx tenyit de blaugrana.

Setge blaugrana

Domini barcelonista des del primer minut. De les botes de Carles Pérez ha nascut la primera ocasió, que ha sortit desviada per sobre el travesser. El protagonisme ofensiu també ha estat protagonitzat pel bàndol blaugrana, que ha fet lluir Julio César en un parell d’ocasions.

El setge s’ha mantingut a la porteria brasilera, tot i que els de Quique Álvarez no han aconseguit trobar el premi del gol. El Fluminense, per frenar l’hegemonia blaugrana, ha apostat per un futbol més físic, en què la duresa ha fet acte de presència.

Més domini

A la represa, el mateix guió. La primera ocasió també ha portat el segell barcelonista. Olmo ha enviat una rosca que, tot i la bona direcció, ha desaparegut per la línia de fons. Sota pals, el porter brasiler ha mantingut la bona línia marcada durant el primer temps i ha sabut frenar l’escomesa barcelonista.

La polèmica ha arribat en un gol anul·lat a Lee. L’àrbitre ha assenyalat posició antireglamentària del coreà en una jugada dubtosa.

Càstig immerescut

Quan menys s’esperaven han arribat els gols i la sentència del Fluminense. Primer Dos Santos, que ha rematat a plaer a la sortida d’un córner. En menys de cinc minuts ha arribat la sentència. Franco, després d’una bona jugada col·lectiva, s’ha acomodat la pilota amb el pit i ha creuat l’esfèric al pal llarg de la porteria barcelonista (0-2, min 73).

Tot i els gols brasilers, els blaugranes han mantingut les esperances fins al final. La insistència, però, no els ha conduït fins a la meta desitjada i han dit adéu a la competició.