Jumilla - FC Barcelona: Guanyar per ser segons

Jumilla - FC Barcelona: Guanyar per ser segons

L'empat d'ElPozo Múrcia aquest divendres fa possible assegurar la segona posició amb un victòria a domicili

El FC Barcelona jugarà dissabte a partir de les 17 hores l’última jornada de la Lliga Regular de la LNFS davant del Montesinos Jumilla amb la intenció de sumar els tres punts i assegurar la segona posició de la Lliga Regular i tenir, d'aquesta manera, l’avantatge de camp als quarts i a les semifinals de la Lliga. L'empat d'ElPozo Múrcia contra Marfil aquest divendres fa que els de Carmona ja no hagin d'esperar altres resultats. Guanyant seran segons.

Sense problemes

Els murcians no han fet la mateixa temporada que l’any passat, en què es van colar als quarts de final de la LNFS i van ser derrotats pels blaugranes en dos partits. Tot i això, l’equip ha viscut sense gaires problemes durant tota la temporada i no ha vist perillar mai la seva posició a la LNFS per baixar a Segona Divisió. L’equip ha canviat molt des d’aquell matx entre els dos equips. Els de Jumilla van incorporar jugadors al mercat d’hivern i també van marxar-ne alguns, la qual cosa ha fet que la fisonomia de l’equip hagi canviat considerablement.

El precedent

Aquesta temporada els blaugranes ja saben què és vèncer els murcians. En el partit disputat al Palau Blaugrana a mitjans del mes de desembre, els de Carmona van vèncer per 5-1 amb un doblet de Ferrao i gols de Wilde, Aicardo i Lin. En aquella ocasió, els barcelonistes van dominar el partit des del començament i, malgrat que els murcians van retallar diferències a l’equador de la segona part, el marcador mai va perillar per als interessos culers.

Sedano i Lozano, ‘out’

Els blaugranes, per la seva banda, han viatjat fins a Jumilla amb les baixes de Paco Sedano i Sergio Lozano. El porter té unes petites molèsties musculars a la cuixa dreta l'han fet quedar-se a Barcelona recuperant-se, tot i que la seva participació a la Final a Quatre de Lisboa no perilla. Per la seva banda, Lozano està esgotant al màxim les possibilitats d’arribar a la cita europea amb garanties després de lesionar-se amb la selecció espanyola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut