Barça – Garatge Plana Girona: Sense afluixar per ser fidels a nosaltres mateixos!

Barça – Garatge Plana Girona: Sense afluixar per ser fidels a nosaltres mateixos!

(21.00 hores, Barça TV) El Barça afronta la penúltima jornada d’OK Lliga “com si hi hagués molt en joc” per respecte a l'OK Lliga i per preparar-se per a la Golden Cup

Els deures estan fets i la primera posició de la Parlem OK Lliga està assegurada. Però això no significa que el Barça d’hoquei afronti el duel d’aquest dimecres (21.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV) contra el Garatge Plana Girona amb relaxació. “Jugarem com si hi hagués molt en joc”. “És la millor manera d’afrontar el partit i seguir creixent per mantenir les bones sensacions després del partit de Lleida”. I més si es té en compte que durant la Setmana Santa es disputarà la Golden Cup: “estem pensant en la setmana vinent sent fidels a nosaltres mateixos. El millor és jugar bé aquest dimecres”.

Els gironins, onzens amb 20 punts, estan immensos en la lluita per evitar el descens. “Sabem que el rival s’hi està jugant molt però nosaltres no afluixarem”. “És una lliga, hi ha tercers implicats i som molt escrupolosos en això. Tractarem cada bola com si hi hagués tres punts en joc”.

A la primera volta de l’OK Lliga, la victòria blaugrana (3-5) va haver-se de treballar de valent. “Va ser un partit molt difícil i vam haver de remar moltíssim”, recorda Castro. “El Girona és un equip molt ben estructurat i a sis minuts del final anàvem perdent”. També recorda aquell partit el jugador Ignacio Alabart:Son un equip molt competitiu, que té molt clar a què juga, que és molt sòlid en defensa i que en atac té jugadors de qualitat i aspectes molt estructurats. Ells s’hi juguen molt i nosaltres també ho donarem tot”.

El jugador gallec té moltes ganes de jugar la Golden Cup a la seva ciutat natal, però abans s’aprofitarà el duel contra el Girona per “continuar creixent i millorant”. “Per respecte al Girona i a tercers equips, competirem al màxim per aconseguir els tres punts al Palau”.

L’equip s’ha exercitat aquest dimarts al feu barcelonista i Edu Castro, renovat fins al 2024, disposa de tots els jugadors per rebre un rival que presenta la baixa per lesió del l’exblaugrana Litus Sánchez. L’equip dirigit per Ramon Benito i Marc Comalat està liderat pel porter Jaume Llaverola i per jugadors com Gerard Pujol, Raul Pelicano, Moi Aguirre, Àlex Grau, Marc Vàzquez, Gere Rovira i Hugo Laguna. Els àrbitres del duel seran Erik Rivas i Xavier Valiente.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut