Ter Stegen, decisiu

Les aturades del porter alemany aquest dimarts van ser claus per tal que el Barça sumés els tres punts contra el Dinamo de Kíev

Ter Stegen va completar una gran actuació aquest dimarts contra el Dinamo de Kíev. La solidesa sota pals del porter blaugrana, juntament amb el gol d’Ansu i el treball col·lectiu, va permetre als de Sergi Barjuan sumar els tres punt.

El porter alemany va firmar tres parades al llarg del partit, sobretot dues molt destacades. La primera va ser al minut 25 de partit amb el 0-0 encara al marcador i la segona va tenir lloc al tram final del matx (al minut 82) i amb el resultat favorable al Barça gràcies a la diana d’Ansu Fati.

Amb aquesta actuació Ter Stegen firmava el seu segon millor registre d’aturades d’aquest curs entre Lliga i Champions. La seva millor actuació va ser contra el Bayern de Munic al Camp Nou, amb quatre intervencions. Aquesta temporada Ter Stegen també havia aconseguit tres aturades contra el Cadis, el Benfica i el Reial Madrid.