Entrades accessibles cadira de rodes

Entrades accessibles cadira de rodes

L’Estadi Olímpic Lluís Companys disposa de zones habilitades per a persones usuàries de cadira de rodes.

Localitats per a persones usuàries de cadires de rodes

Tota persona que desitgi sol·licitar una entrada per a la zona habilitada per a persones usuàries de cadira de rodes podrà fer-ho mitjançant el formulari que trobarà a continuació.

Les localitats adaptades per a persones usuàries  de cadires de rodes es troben situades a la zona de 1ª Graderia Superior i sempre inclouen una invitació per a una persona acompanyant. 

Per tramitar la sol·licitud, caldrà omplir el formulari amb totes les dades. En cas que no siguin socis/sòcies, no serà necessari omplir els apartats Clau de Soci i Codi Personal.

Si necessiten sol·licitar entrades addicionals per a més acompanyants, ho hauran d'indicar al desplegable "entrades extra".

La possibilitat de proporcionar aquestes entrades addicionals estarà sempre subjecta a la disponibilitat.

Li comuniquem també que no es permetrà l’accés amb cadira de rodes a cap altra zona de l’Estadi ni amb cap entrada que no sigui per a la zona habilitada per a persones usuàries de cadires de rodes.

El formulari romandrà actiu fins a 48 hores abans de l'inici del partit o fins que les entrades s'exhaureixin. En cas que aquestes no s’esgotin, les localitats restants es posaran a la venda el mateix dia del partit directament a les taquilles del Club.

Per aclarir qualsevol dubte, poden contactar amb l'Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) enviant un correu electrònic a oae@fcbarcelona.cat

D’altra banda, recomanem sol·licitar el servei T'Acompanyem per tal que els puguin acompanyar fins als seus seients.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut