Victòria per seguir sumant

El Barça s'endú el triomf de Majadahonda (3-7)

El Barça hockey gel va sumar a Majadahonda una nova victòria a domicili (3-7), després d'una gran actuació d'Oscar Rubio, que va anotar un hat-trick.

El partit va començar amb ocasions clares per tots dos equips, però els culers van avançar-se al marcador gràcies a un contraatac ben executat per Xavier Lecourtois. Els culers ho continuaven intentant i tot semblava que el resultat no canviaria abans del primer descans, però Oscar Rubio, amb un bonic tir, va eixamplar distàncies al marcador quan faltaven 4 segons per la finalització del primer terç.

A la represa, els culers van sortir molt endollats i només van necessitar 33 segons per poder anotar dos gols, obres de Julian Edström i Oscar Rubio, que posava el 0-4 al marcador. El Majadahonda, però, ho va continuar intentant i va poder reduir distàncies amb dos gols ràpids per retallar la diferència a la meitat.

Al tercer i definitiu període, els madrilenys van sortir millor del vestuari i van anotar un gol ràpid per posar només un gol de diferència al marcador. El Barça hockey gel no es va deixar sorprendre i va respondre amb un gol d'Oscar Rubio, que aconseguia el seu hat-trick personal. Ja als minuts finals, el Barça va poder marcar dos gols més, d'Alex Torres i Julian Edström, per situar el definitiu 3 a 7 al marcador.

Amb aquest resultat, els culers sumen 9 punts en quatre partits i se situen tercers a la classificació general.